Cranio sacraal therapie Rotterdam

Cranio sacraal therapie Rotterdam

Om problemen of stress te behandelen volgen mensen meestal een therapie of proberen ze de beste behandelingen te vinden. Een behandeling die veel invloed en verbeteringen kan brengen tegen de net opgesomde problemen is een cranio sacraal therapie Rotterdam, ook simpelweg een cranio behandeling genoemd. Het heeft dus een lange naam, veel mensen kennen deze behandeling niet. Het is onderhand logisch dat een behandeling zoals deze niet onder veel mensen bekend is, terwijl dit wel zo zou moeten zijn, omdat veel mensen hier profijt aan kunnen hebben. Daarom zullen wij hieronder verder uitleg geven een cranio sacraal therapie Rotterdam.

 

Wat doet een cranio therapie

Een cranio therapie werkt anders in tegenstelling tot andere soort behandelingen en therapieën. Bij een cranio behandeling behandel je geen symptomen en klachten, maar verbindt je het lichaam met de gehele mens. Dit is omdat een ziekte of mentale problemen niet alleen maar vraagt om een medische behandeling. Door te werken met de wijsheid van het eigen lichaam kan je op een diep niveau komen als mens, en op deze manier op een eenvoudige manier klachten verwerken. Dit betekent dat mensen door cranio weer leren wie ze zijn en dat door deze behandeling iedere makkelijk in contact kan komen met wie ze in wezen zijn.

 

De therapie en techniek

Ons lichaam kent die ritmes die essentieel zijn. Zo zijn deze de ademhaling, hartritme en het hersenritme. Deze ritmes beïnvloeden onze gezondheid en staan daarom ook aan elkaar verbonden. Een cranio therapie focust vooral op het hersengedeelte en het ritme hiervan. Tijdens een behandeling mag de kleding aanblijven en is het belangrijk dat niks te strak voelt. Dit is het begin van de therapie. Daarna wordt in alle rust en veiligheid alle prikkels van buitenaf weggehaald en ben jij als cliënt volledig afgesloten van buitenaf. Hierdoor kan je jezelf bewust zijn van de aandacht. Door daarna subtiele, stille aanrakingen te laten uitvoeren door de therapeut, worden de vloeibare stromen in het lichaam bekeken en gevoeld. Hierdoor kan er gezien worden welke stromen er vast zitten. Als dit ontdekt is gaat de therapeut samen met de cliënt op zoek naar het goede balans van het lichaam. Door dit kan een moment van energie ontlading ontstaan, met daarna een moment van stilte. Deze korte momenten kunnen heel gezond zijn tijdens de uitgevoerde sessie en hebben verdere positieve invloed op de problemen of ziekten. Deze behandeling kan bij Beatrice Wouters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *