High tea Spijkenisse

http://www.jvluxuryrowsusdesserts.nl

High tea Spijkenisse is onder de mensheid zeer bekend geworden. Dit komt vooral omdat high tea een zeer makkelijk en snel uitje is waarbij je van veel simpele en kleine, maar vooral lekkere en veel verschillende gerechtjes en drankjes kan genieten. Zo is er een groot verhaal waarom high tea is ontstaan en duik je daarmee een stuk geschiedenis in. Om het kort te houden, het past bij de stereotype, maar inderdaad komt high tea uit Engeland en is dit ongeveer ontstaan midden in de jaren 1800, waar een koningin van Engeland graag een extra etentje op de dag wou houden omdat de tijd tussen ontbijt en avondeten lang was. Voor meer informatie hierover kan je het internet even zoeken, want hier is genoeg informatie over te vinden. Toch gaan wij even door op een ander probleem. Zo kennen mensen high tea wel, maar weten ze niet goed wat het nou eigenlijk inhoudt en wat je er kan eten en drinken. Ook hierover is genoeg informatie over te vinden op het internet. Maar om alles eens goed samen te vatten kan je het beste door blijven lezen.

 

Wat is nou eigenlijk een high tea?

Als je nog nooit eerder van een high tea heb gehoord, of je kant het woord wel of je hebt mensen ooit horen zeggen dat ze een high tea hebben gehad, maar je eigenlijk de betekenis niet weet. Dan wil je natuurlijk een antwoord erop hebben. Deze is gelukkig kort en simpel. Een high tea Spijkenisse is een maaltijd die je uit tussen lunch en avondeten. Deze maaltijd bestaat vaak uit kleine zoete en hartige hapjes en uit een lekkere kop thee. Zo zijn er verder geen vaste regels over een high tea eruit moet zien en heeft daarom ook elk restaurant en mensen verschillende variaties van de maaltijd. Dit maakt het juist ook zo leuk, want hierdoor krijg je altijd wel wat anders. Zo bestaat een high tea meestal uit 3 verschillende gangen, wat hierbij etages wordt genoemd. Deze worden hier algemeen beschreven, maar kunnen natuurlijk altijd anders zijn, of variaties bevatten. De eerste etage (onder) zijn meestal sandwiches met verschillend beleg of wraps. De tweede stage (midden) zijn vaak hartige hapjes. En als derde (boven) zijn zoete hapjes zoals cakejes en gebakjes. Natuurlijk komt ten aller tijden in een high tea de thee te kijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *