Op zoek naar halal slagerij Rotterdam?

Halal slagerij Rotterdam

Ben jij toevallig op zoek naar een halal slagerij Rotterdam? Dan ben je bij Slagerij Beverwaard aan het goede adres! Maar misschien wil je meer weten over wat een halal slagerij überhaupt inhoud. Dan heb je het juiste artikel gevonden. We kennen allemaal wel een slager, maar wat maakt een slager nou halal? Vlees kan halal zijn als het dier op de islamitische manier is geslacht. Dit houdt in dat het dier in de hals moet worden gesneden met een scherp mes. Dit zorgt er voor dat de dieren minder pijn hebben. Als het volgens deze islamitische manier gebeurt is het dus halal. We zien de laatste tijd in Nederland steeds meer halal slagerijen op komen. Het is dan ook niet gek dat je op zoek bent naar zo’n halal slagerij.

Wat kan slagerij Beverwaard voor u betekenen?

Bij slagerij Beverwaard kunt u vlees kopen met een halal keurmerk in Rotterdam. Deze slagerij bevindt zich in het winkelcentrum van Beverwaard. Hier vertel ik zo nog wat meer over. Halal vlees is vlees dat is uitgebloed. Het is wel van een beperkt aantal dieren. Niet elk dier kan worden geslacht volgens de halal regels. Dat zijn bijvoorbeeld de volgende dieren: varkens, kikkers, ratten en ook roofdieren. Er zijn er nog een aantal die niet volgens de islamitische regels mogen worden geslacht en daardoor geen halal keurmerk krijgen. Normaal worden dieren geslacht met elektrische schokken. Dat is dus niet halal en dan krijgen ze zo geen keurmerk volgens de halal regels. Dit is dus het verschil tussen halal en niet halal.

Hoe smaakt halal vlees?

Halal vlees smaakt inderdaad iets anders. Dit komt omdat het vlees is uitgebloed. Dit komt door de manier van slachten. Op de manier van slachten ontspant het dier en laat het dier makkelijker lichaamssappen en bloed los. Volgens de andere manier verkrampt het dier en daardoor behoudt het die het bloed en lichaamssappen. Dit smaakt dus inderdaad anders. Ik zou het wel aanraden om het een keer te proberen. Want anders betekent niet gelijk dat het anders smaakt. Wellicht vind je het zelfs lekkerder dan normaal vlees. 

 

Wil je nog meer informatie? Halal slagerij Rotterdam is te vinden in het winkelcentrum van Beverwaard. Dit is een winkelcentrum wat makkelijk is te bereiken. Niet alleen met eigen vervoer maar ook nog eens met openbaar vervoer. Dit is natuurlijk ideaal. Je kan er ook gratis parkeren. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *