Waarom zou je bedrijfskleding laten maken?

Bedrijfskleding

Voor veel bedrijven is het belangrijk om goed herkenbaar te zijn, maar voor sommige branches is dat nog net wat belangrijker. Je kunt daarbij denken aan branches waarbij werknemers bij klanten over de vloer komen. Je kunt voor hen speciale bedrijfskleding laten maken, zodat ze altijd herkenbaar zijn voor klanten. Sterker nog, veel klanten verwachten dit van werknemers die bij hen thuis over de vloer komen. Denk maar eens aan hoveniers, tegelzetters, en dergelijke. Als zij bedrijfskleding dragen met het logo van jouw bedrijf erop dan ziet dat er toch professioneler uit dan wanneer ze in hun eigen outfit komen. Je weet dan niet alleen zeker dat ze er verzorgd uitzien, maar ook dat ze er allemaal hetzelfde uitzien. Dit is goed voor de reputatie van je bedrijf, en ze lopen er bovendien reclame mee.

Bedrijfskleding die matcht met de bedrijfsauto

Het mooiste is natuurlijk als de bedrijfskleding match met de bedrijfsauto. Als jouw werknemers dan naar klanten moeten rijden dan ziet het geheel er verzorgd en vooral professioneel uit. Wat je opties zijn voor bedrijfskleding? Je kunt natuurlijk beginnen met wat mooie t-shirts in dezelfde kleur en met jouw logo erop gedrukt, maar de mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Je kunt vrijwel alle soorten kleding laten bedrukken met een logo of zelfs laten borduren. Het borduren van bedrijfskleding is wat duurder, maar het blijft wel langer zitten. Bedrukkingen kunnen namelijk op den duur wat vaal worden of er langzaam afgaan als ze vaak worden gewassen. Bij geborduurde items heb je daar geen last van, hoe vaak je ze ook wast.

Andere manieren om bekendheid te krijgen

Er zijn natuurlijk nog veel meer andere manieren om meer naamsbekendheid te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld pennen laten bedrukken, reclamemateriaal laten maken (zoals banners of flyers) en niet te vergeten social media marketing. Het idee van dit alles samen is dat jouw logo en product of dienst bij een zo groot mogelijk publiek zichtbaar is, waardoor je nieuwe klanten trekt. Naamsbekendheid is daar het belangrijkste aspect van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *